Fisketävligen avgjord!!

Största gäddan var på 5.2kg

Klubbmästerskapet i gäddfiske är avgjord.
Olle vann med den största på 5.2kg
Olas gädda vägde 4.54kg
Jocke knep tredjeplatsen med en gädda på 3.78kg

17st trotsade vädret. Stort tack till alla deltagare och sponsorer.

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Fisketävligen avgjord!!

Stödköp CMK-mugg

Som ni alla vet, Corona ställer till det för många, så även för oss. Fester och grillningar blir inställda vilket gör att vi blir av med inkomster, stora inkomster. Vi har tagit fram en snygg CMK-mugg, finns att köpa för 100kr i klubbstugan. Betalning sker på plats, kontant eller Swish, vid hämtning. Boka hämtningstid med ordförande.
Finns i begränsad upplaga, först till kvarn…

CMK-mugg
Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Stödköp CMK-mugg

Arbetet fortsätter:

Fina bilder på Instagram

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Arbetet fortsätter:

Fisketävling Lördag 16/5 kl.09.00

Endast för medlemmar!!

Fisketävling för medlemmar, 100kr/pers. Alla pengar lottas ut i vinster.
Störst gädda i kg vinner.
Tid: 09.00-15.00
Anmälan och betalning sker på plats på CMKs område.
Glöm inte ditt fiskekort.
Vid frågor, kontakta Ola Lindborg 0708-915149

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Fisketävling Lördag 16/5 kl.09.00

Korv till försäljning i klubbstugan

Är ni hungriga när ni varit ute med båten? Känner ni för korv? Finns 5pack Näsbychark för 35kr i frysen eller kylen. Vi tar Swish. 😉

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Korv till försäljning i klubbstugan

Parkeringen börjar ta form

Jobbet med att förstora och förbättra parkeringsmöjligheterna fortlöper:

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Parkeringen börjar ta form

Inställda aktiviteter!!

Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd gör gällande att föreningar ska skjuta på möten och andra aktiviteter som inte går att genomföra digitalt.
Detta gör att vi ställer in allt som är planerat nu i April månad, inklusive Valborgsfirandet.

Vi återkommer, om hur vi löser det hela med städdagar och andra göromål, inom en ganska snar framtid.

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Inställda aktiviteter!!

Efterlysning säljare av en Ryds 485 RLS

Stulen båt?
Söker säljare till en RYDS 485 RLS med Yamaha 40hk 4 taktare årsmodell 2004.
Söker denna pgr av en arvstvist, den borde vara såld 2006-2007,troligtvis i Kristianstadstrakten. Köparen var då en man i 65 årsåldern hemmahörande i Gävletrakten. Arvingarna är ute efter att kunna få ett kvitto eller vittne till denna affär, arvingarna har skrov och motornummer. Mycket tacksamma för svar.

Mvh:

Göran Harnesk
goran.harnesk@vattenfall.com

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Efterlysning säljare av en Ryds 485 RLS

Viktig information pga vattenläget!!

Idag, lördag 29/2, har vi i Styrelsen skickat ut ett mail till alla medlemmar. Har ni inte fått mailet, hör av er till till Webmaster omgående. Är mycket viktigt att ni alla får del av informationen.
Är väldigt hög vattennivå och åtgärder behöver vidtagas.

Publicerat i Uncategorized | Kommentarer inaktiverade för Viktig information pga vattenläget!!

Vi saknar betalningar ifrån ett gäng fakturor vi skickat ut.
Har du/ni betalat nyligen, bortse ifrån det här meddelandet.
Enligt systemet, som vi använder, för att skicka mail och fakturor med har problem. Uppenbarligen har många fått mailet men vi vet inte om det gått ut till alla.
Därför uppmanar vi er att meddela oss om ni inte fått mailet med fakturan.
Visst kan vi skicka ut igen men då felet i systemet inte är åtgärdat vet vi fortfarande inte om mailet kommer iväg som det är tänkt.

Tack för er förståelse.

/Styrelsen